Koala Vibe Shop

Bine ai venit! Simte-te mai aproape de natură cu selecția de produse eco-friendly și alternative sustenabile la obiectele pe care le folosești zilnic. Fie că te uiți după idei de cadouri aparte sau cauți un vibe fresh, aici vei găsi inspirația de care ai nevoie. 

🐨

Despre noi

Cu shop-ul Ekoala vrem să avem un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. Să reducem consumul de plastic, astfel că am ales produse ambalate responsabil, în materiale biodegradabile.

Vibe-ul pe care îl transmitem este natural, prietenesc, inspirat din cultura modernă. Am căutat să oferim o alternativă eco-friendly la produse pe care le folosim cu toții în viața de zi cu zi, dar nu am sacrificat designul și modul de prezentare. Produsele sunt premium și chiar am putea să spunem că sunt sharp dressed. De cea mai bună calitate, fără nonsensuri, ci chiar utile și sănătoase. Atât pentru tine, cât și pentru planetă.

Avem o selecție de produse naturale, fără substanțe chimice dăunătoare. De exemplu, gama noastră premium de uleiuri și săpunuri pentru îngrijirea bărbii este handmade in UK, plină de extracte esențiale din plante, care au grijă de toate aspectele importante: susțin o circulație sănătoasa, au un miros excelent și țin bacteriile la distanță. Toate astea, bineînțeles, într-un ambalaj biodegradabil, cu un design super classy și foarte mișto, perfect dacă vrei să îl faci cadou cuiva. 

Am păstrat esența oceanului și libertatea naturii în pandantive de lemn în forma unei plăci de surf, carcase din lemn pentru telefon și căști, iar dacă ești pasionat de placă, say no more, acum poți avea plăcerea surf-ului în oraș, cu modele de plăci surfskate. Made in Barcelona.

Vei fi plăcut surprins de săpunurile naturale, fabricate handmade în UK printr-o metoda transmisă din generație in generație, care folosește numai ingrediente naturale, fără dichisuri chimice. O să simți asta imediat ce le vei folosi pe oricare din ele. Foarte bune all-around, pentru corp, față, păr și haine. Suntem convinși că aici vei găsi săpunul sau șamponul preferat care te va face sa renunți la cel clasic în sticlă de plastic!

Acestea fiind spuse, cu ajutorul vostru putem face o diferența notabilă în grija fața de planetă și de mediul înconjurător. Ne-ar face mare placere să auzim că și noi v-am ajutat să descoperiți produse noi, care susțin un stil responsabil, cu mai puțin plastic.